Entisaikojen Vieraskirja

REIMARILLA ON PIIITKÄ HISTORIA!

Avasimme Reimarin vuosien tauon jälkeen keväällä 2019. Olemme nyt tämän kauden aikana kuulleet monenlaista, usein haikeudellakin kerrottua tarinaa Reimarin aikojen alusta asti.

Tänne voit kirjoittaa kaikkien luettavaksi muistoja hyviltä vanhoilta Reimarin ajoilta, Reimarin historiaa tai mitä tahansa sattumuksia Pulkkilanharjulta aikojen kuluessa.

Kirjoittakaa rohkeasti vain. Viestit julkaistaan nimimerkillä. Nimimerkkinä voitte tietysti käyttää myös omaa nimeänne.

Viestit tarkastetaan ennen julkaisua, asiattomuudet pidetään sivuilta poissa.

Kirjoita uusi viesti vieraskirjaan

 
 
 
 
 
 
Pakolliset kentät on merkitty * -merkillä
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.
Kirjoitukset julkaistaan vasta tarkastuksen jälkeen.
1 merkintä.
Jukka Toivonen Jukka Toivonen - Lahti kirjoitti 31 elokuun, 2019 klo. 11:44 am:
Hienoja muistoja! Paras sellainen oli, kun vietimme aika isolla porukalla Juhannusta -77 mökillä Vähä-Äiniöllä. Kävelimme Juhannuspäivänä Reimariin, meitä oli varmaan 10 henkilöä, ja ovella oli paikallinen portsari, jonka olimme nimenneet "Kirvesmieheksi". Hän oli aika jäyhä patukka, joka ei selvästikään ollut ilahtunut seurueemme saapumisesta. Noh...Astelimme portaille, jotka siihen aikaan olivat tielle päin, ja portimo katseli porukkaa , joka ei ollut kaikkein edustavimmassa kunnossa. Koputtelimme oveen joka oli suljettu, vaikka aukiolo oli päällä... Ystävämme Kirvesmies tuli ovelle ja kysyi.."Mitä asiaa?"...Sanoin, että haluttaisiin tulla syömään ja juomaan. Hän sulki oven, meni jonnekin näkymättömiin ja palatessaan totesi meille.."Hetkinen, katson onko tilaa"! Ravintolassa ei ollut ristinsielua! Kuitenkin pääsimme vihdoi sisään...nautimme hyvät oluet...ja ehkä jotain vielä väkevämpääkin! Hieno mies oli tämä Patukka! Terveiset Teille rohkeat yrittäjä...vielä ei ole aika luovutta...tulemme pinemmällä porukalla joku viikonloppu vanhoja verestämmään!